lauantai 24. joulukuuta 2011

Ihmisten ilmoilla

Eristys on vihdoinkin ohi, ja ensimmäiset maneesireissutkin jo takana. Mitään hurjaa kouluvääntöä ei olla tehty, vaan ennemmin nautittu siitä että on pitävä pohja ja tilaa, eli paljon isoa ravia ja laukkaa eteen-eteen-eteen.

Aika nopeasti Hupi väsyy kun kelit on edelleen käsittämättömän lämpimiä (+5) vuodenaikaan nähden ja paksu talviturkki lämmittää vähän enemmän kuin olisi tarvis. Paljon käyntitaukoja niin tekemisen laatu säilyy. Pientä vinoutta ja jäykkyyttä on ollut havaittavissa mutta yllättävän hyvällä mallilla hevonen on ollut. Laukassa on isoin työmaa, on taas vähän villiä ja vauhdikasta. Ulkopuolisen silmään näyttää kuulemma ihan hyvältä, mutta jos kuskilla on käytössä vain yksi vaihde niin homma ei oikein toimi. Täytyy joku päivä laittaa kanget maneesireissulle että pääsee työstämään laukkaa kunnolla ja vähän kokoamaankin. Nivelellä menee niin helposti taisteluksi, että olen nyt tyytynyt vaan keskittymään siihen että laukka tulee koko kropan läpi, vauhdilla ei niin väliä.

Huomenna sitten ohjelmassa on joulumaasto. Joululomaa Hupille ei ole tiedossa mutta piparkakku ja ehkä muutama ekstraporkkana sentään.

Loppuun vielä hyvänjouluntoivotukset kaikille


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti