maanantai 20. helmikuuta 2012

KKK ja balettitossut

Ei tosin ihan ne perinteiset kolme koota, mutta jotain sinne päin kuitenkin. Vasen etunen oireilee edelleen, neste on jonkun verran laskenut ja ihan selvästi pehmeämpää mutta missään tapauksessa jalka ei ole normaali. Todennäköinen syykin selvisi kun juttelin tallinomistajan kanssa, Hupi oli tiistaina katsellut hetken pihattohevosten riemua ja eestaas juoksemista ja päättänyt sitten osallistua itsekin leikkiin. Ja kun 500 kiloa suomenhevosta alkaa tanssia balettia eikä nilkat ole kunnolla teipattuna niin sen tietää mitä siitä seuraa...

Loppuviikko mentiin siis ohjelmalla Kylmää, Kävelytystä ja Kärsivällisyyttä. Jalka on tosiaan mennyt päivä päivältä parempaan päin mutta edelleen se paikallinen nestekertymä on olemassa ja täsmälleen siinä samassa kohdassa. Toistaiseksi herralle on kävely sopinut vallan mainiosti, malttaa mielensä vaikka mörköjä kyllä näkyy päivä päivältä tiheämmässä. Kylmäys on näillä keleillä näppärä hoitaa hangessa seisottamalla. Sen verran mahtavat jalkakarvat Hupilla on että jalka on pakko kastella ennen hankeen menoa, muuten karva eristää kaiken kylmän eikä jänteet viilene ollenkaan. Seurataan nyt hetki vielä mutta kyllähän tuo pelottavasti alkaa näyttää siltä että Teivon reissu on edessä. Hirveä säätäminen vaan koppien ja kyytien ja omien aikataulujen suhteen, mutta kyllähän tuon on pakon edessä onnistuttava.

Kengittäjä kävi viikonloppuna ja totesi 10 viikon kengitysvälin olleen ihan sopiva, ei ollenkaan liian pitkä, kun kerran kengät pysyi hyvin jalassa. Tässä ajassa oli kavio kasvanut sen verran että sai vähän vuollakin pois eikä tarvinnut vaan raspilla tasoitella. Joten nyt on ponilla uudet balettitossut alla, harrastus voi jatkua?

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti