torstai 9. tammikuuta 2014

Voihan selkäjumi

Onneksi kuitenkin ratsastajalla eikä hevosella.

Tuon viime postauksessa olevan videon ratsastuskerralla Hupi esitti laukassa melkoisen railakkaan sivuloikan, kun kentän laidalla oli .... [rumpujen pärinää] ... tynnyri! Se tuijotteli vaanivaa vihollista jo alkuverkassa, pienellä huomautuksella lopetti kyttäämisen mutta laukassa sitten tynnyri ilmeisesti sanoi mur! Oma selkäni oli vuodenvaihteessa ottanut sohvalla löhöämisestä vähän nokkiinsa ja oli aika jumissa, eikä sitten tykännyt oikein tuosta sivuloikasta vaan sanoi naks!

Ratsastaminen auttaa, kaikki liikunta auttaa, ja ongelma on selvästi lihaksessa (luojan kiitos!), mutta kun valmiiksi kieroselkäisellä ihmisellä jumittaa selkä yhdestä kohtaa niin ikävä kierre alkaa aika äkkiä. Selkä ei ole varsinaisesti kipeä, lähinnä tärähdysarka, siis sen tuntuinen kuin jossain tuolla selkälihaksissa olisi mustelma. Toissapäivänä kuitenkin makuuasennossa hiipi pientä ikävää paineentuntua rankaan, mikä aiemmin on ollut useamman viikon tai jopa kuukauden selkäjumikierteen alku.

Ihan juuri nyt ei kuitenkaan olisi aikaa tällaiselle, joten eilen illalla otettiin jämerämmät keinot käyttöön. Yhdistelmä Back On Track - Mobilat - Burana vaikuttaa tämän "yhden yön jutun" perusteella käsittämättömän tehokkaalta, jumi oli aamulla tipotiessään, eikä ainakaan tähän mennessä ole istumatyöstä huolimatta vielä päivänkään aikana palannut. Illalla viimeistään harjoitusravi kertoo totuuden.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti