maanantai 28. helmikuuta 2011

Tunnilla taas

Ma 28.2.2011

Oltiin samalla viikolla vielä toisenkin kerran tunnilla että saisi vahvistettua asioita ennen kun urautuu taas takaisin vanhoihin tapoihinsa. Ei ollut ihan yhtä helppoa kun edelliskerralla, olkoonkin että videolla touhu näyttää kuitenkin paremmalta kuin miltä se tuntui.

Tilanne oli varsinkin käynnissä ja hetkittäin ravissakin se, että kuskilla oli jarru ja hevonen määräsi kaasun määrän. Siis olisi kipittänyt kovaa-kovaa-kovaa ja itse yritin väleissä jarrutella että ei ihan noin kovaa. Otettiin siis tarkoituksella hevonen vähän turhankin hitaaksi että pääsin hölläämään reilusti ohjasta ja itse ratsastamaan jalalla eteen. Vähän haitariliikettä siitä tuli kun aina eteenratsastaessa Hupi olisi halunnut painua raskaaksi kädelle ja juosta matalana alta pois, sen sijaan että olisi työntänyt takaa enemmän. Vastaavasti taas puolipidätteeseen vastasi alkuun jännittymällä ja lyhentämällä kaulaa kilometrin verran ja tuntui kysyvän koko ajan että "joko tehdään jotain? mitä me tehdään? kerro vaan niin mä teen jo? haluatko tätä? vai tätä? vai mitä?", sen sijaan että olisi malttanut odottaa mitä kuski mahdollisesti pyytää.

Vuokraaja oli tosiaan kameran kanssa kentän laidalla niin saatiin pitkästä aikaa vähän videonpätkääkin. Hupi tuntui tosi epätasaiselta ja löysältä, mutta ei oikeastaan videolla näytä lainkaan niin pahalta miltä selkään tuntui. Epätasaisuutta löytyy lähinnä kuskin kädestä (keventäessä käsikin menee hienosti ylös-alas...), ravi on vähän hidasta mutta toisaalta pointtina olikin saada hevonen odottamaan.

Video on sitten ääniraidan(kin) osalta sensuroimaton, sulkekaa korvanne ;)


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti