torstai 24. tammikuuta 2013

Venähtänyt rokotusloma

Hupin vuosittainen rokotus osui jälleen kerran aika nappiin, lämpömittari näytti -27 astetta juuri sinä aamuna mille rokotus oli sovittu. Suunnitelmana oli pitää muutama päivä hyvin kevyttä, lähinnä kävelyä ja vähän hölkkää, ja sitten vähitellen takaisin normaaleihin töihin.

Vaan Hupi päätti toisin. Eilen tarhassa oli vastassa hevonen jonka toinen takajalka oli paksuna. Tiedä sitten missä oli kinttunsa kolauttanut, kyllähän nuo tuolla tarhassa melkein päivittäin jonkun suurajojen erikoiskokeen päräyttävät menemään. Nousseen kunnon myötä Hupilla on alkanut jo ihan parin päivän lomailusta energia kertyä ihan eri lailla kuin aiemmin, voi olla että on päättänyt hoitaa päivittäisen liikuntansa itse ja siinä rytäkässä sitten kolissut.

Toivotaan, että on vaan joku pieni kolaus tai venähdys ja päästään taas säikähdyksellä. Hupihan on vastaavia episodeja kehittänyt säännöllisesti vähintään kerran vuodessa, joten sinänsä kuvio on jo tuttu. Mikään tukki jalka ei missään nimessä ollut - kaveri ensin kokeillessaan pelkästään turvonnutta jalkaa kysyi että mitä täällä oikein pitäisi olla edes. Mutta kun vertaa viereiseen aivan rutikuivaan takaseen, niin selvästi kuitenkin nesteinen (pehmeää nestettä sentään onneksi) ja ulkosyrjältä alhaalta ehkä ihan aavistuksen lämmin. Kylmää, puoli tuntia kävelyä ja lisää kylmää, ja jalka tuntui jo aavistuksen paremmalta. Päivä kerrallaan eteenpäin.

1 kommentti:

  1. Hepat osaa joskus itse järjestää lomansa näin kätevästi :) Toivottavasti menee kuitenkin pikaisesti turvotus ohi!

    VastaaPoista